Filtriraj po

Kategorije

Kategorije

Cena

Cena

  • 1,00 € - 25,00 €

Mačke

Domača mačka (znanstveno ime Felis catus, redko Felis silvestris catus[1]) je domača žival iz družine mačk. Domače mačke so po anatomiji podobne ostalim mačkam z dolgim gibkim telesom, hitrimi refleksi, ostrimi vpotegljivimi kremplji in zobmi, ki so prilagojeni na ubijanje manjšega plena. Kljub temu da so mačke samotarski lovci, vzpostavijo osebki na istem ozemlju socialno hierarhijo, ki jo vzdržujejo z boji in raznovrstnimi načini komunikacije, od različnih vrst oglašanja do feromonov in telesne govorice.

Danes so v svetovnem merilu za psi najbolj razširjeni domači ljubljenčki oz. so v nekaterih državah celo bolj priljubljene od psov, prostoživeče mačke pa uspevajo v raznolikih habitatih po vsem svetu in zaradi svoje številčnosti ogrožajo populacije malih sesalcev in ptic, posebej na otokih.

Za dejavnosti vzrejanja, vzgoje in neformalnega preučevanja mačk se uporablja skupni izraz felinologija, znanstveno pa mačke proučujejo zoologi. VIR: WIKIPEDIA 

Ali ste vedeli?

Mačka je skrivnostna žival s čarobno sposobnostjo odstranjevanja negativnih energij. Ko začuti, da ima njen gospodar prenizko vibracijo, da bi normalno funkcioniral, mu vrne vitalnost in dvigne raven energije. Tako dolgo bo sedela ob ali na svojem lastniku, dokler ne bo občutila, da se je z njegovo negativno energijo napolnila. In potem se bo tiho odplazila stran, da negativno energijo odloži na mesto, kjer ne bo nikomur škodovala. Slednje je tudi razlog, da mačke nikoli ne smemo zadrževati, ko želi od nas oditi – ker je nase prevzela vse negativno, to pač mora odložiti in seveda potem tudi sebe spet napolniti s pozitivnimi vibracijami.

Kategorija MAČKE o namenjena našim hišnih ljubljenčkom in nam. Tukaj boste lahko prejeli vse pomembne informacije in nasvete, ter dobili primerne, predvsem pa uporabne in dizajnerske izdelke za vašega kosmatinca. 

POSODE ZA MAČKE

Naši hišni ljubljenčki so naše pravo bogastvo. CaDo ekipa se zaveda, da je zdravje naših muc na prvem mestu, zato sva razvili zdrave posodice za mačke z različnimi motivi. 

Obstaja 9 izdelkov.

Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov

Aktivni filtri