Filtriraj po

Kategorije

Kategorije

Barva

Barva

Cena

Cena

  • 1,00 € - 64,00 €

Velikost

Velikost

Psi

Domači pès (znanstveno ime Canis lupus familiaris[1]) je štirinožni sesalec iz družine psov, podvrsta volka, ki so jo udomačili pred skoraj 15.000 leti in je bil prva udomačena žival. Od takrat so se psi razširili po vsem svetu in spremljajo ljudi v večini preteklih ter sedanjih kultur, kot delovne živali, čuvaji, lovski pomočniki ali samo hišni ljubljenčki. Po novejših grobih ocenah šteje celotna svetovna populacija med 700 milijoni in milijardo psov, s čemer so najštevilčnejši plenilci na Zemlji.

Za dejavnosti vzrejanja, vzgoje in neformalnega preučevanja psov se uporablja skupni izraz kinologija, znanstveno pa pse proučujejo zoologi. vir: wikipedija

Ali ste vedeli?

  • Psi so naši angeli varuhi, ki nas ščitijo, ko smo bolni in ko smo zdravi. Delujejo kot nekakšne spužve, ki vsrkavajo vso negativno energijo, ki je uperjena proti njim ljubemu človeku, najsi gre za zavist, sovraštvo, jezo ali kaj podobnega. Pes je čuvaj in zaščitnik v pravem pomenu besed.

  • Ugotovljeno je, da ljudje, ki imajo pse, živijo kar 15% dlje od ostalih. Fiziologi potrjujejo, da redno božanje psov uspešno zmanjšuje pogostost srčnih napadov in uravnava tlak.

  • Značilnost psov, ki verjetno izvira iz njihovega volčjega izvora je prirojen nagon po gibanju. Psa je potrebno vsaj trikrat na dan peljati na sprehod, kar njegovemu lastniku omogoča zadostno gibanje in s tem zmanjšuje nevarnost razvitja bolezni srca in ožilja, normalizira njegovo težo, tkiva in organe pa redno preskrbuje z zadostno količino kisika.

Kategorija PSI bo namenjena našim hišnih ljubljenčkom in nam. Tukaj boste lahko prejeli vse pomembne informacije in nasvete, ter dobili primerne, predvsem pa uporabne in dizajnerske izdelke za vašega kosmatinca. 

POSODE ZA PSE

Naši hišni ljubljenčki so naše pravo bogastvo. Cado ekipa se zaveda, da so psi čudeži na 4 tačkah, zato sva za njih pripravili le najboljše, vsestransko uporabne posodice.

Obstaja 22 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 22 izdelkov

Aktivni filtri