Pošiljke in vračila

Pošiljka vašega paketa

Paketi se običajno pošiljajo v 3 dneh po prejemu naročila. Vsi naši paketi so oddani preko pošte Slovenije ali GLS Slovenija. Če ob oddaji vašega naročila oddate še vašo telefonsko številko vas bomo lahko o vašem paketu brezplačno obvestili tudi preko SMS-a. V kolikor vam izdelka ne moremo odposlati v dogovorjenem roku, vas bomo o tem obvestili preko maila oz. po telefonu. Dostavo opravlja pošta Slovenije in se vrši na naslov, ki ste ga oddali ob vašem naročilu. V primeru, da ob času dostave ni nikogar na naslovu, se pusti pisno obvestilo o prispeli pošiljki. 

Za persionalizirane izdelke je rob dobave po dogovoru s stranko in ne veljajo isti pogoji. Dostava za persionalizirane izdelke je po dogovoru s vsako stranko posebej, saj je odvisno od želja in dobave. 

MOŽNOST HITRE DOSTAVE

v kolikor si želite hitro dostavo nas o tem obvestite preko maila oz. na telefon +386 51 260 008. CENA STROŠKA HITRE DOSTAVE : POŠTNINA + 5 €. 

Stroški pošiljanja vključujejo stroške pošiljanja in pakiranja ter stroške poštnine in se obračunajo po rednem ceniku. Vaš paket bomo poslali na lastno odgovornost, vendar smo posebej pozorni na zaščito krhkih predmetov.

Škatle so velikosti in vaši predmeti so dobro zaščiteni. Na voljo tudi darilne škatle. Cena male darilne škatle je 1.65 € in cena velike darilne škatle je 2.65 €. V kolikor želite darilne škatle z osebnim posvetilom je potrebno ob vašem naročilu to tudi označiti ali nas obvestiti na mail  narocila@cado.si. 

NAROČENE IZDELKE DOBITE V NEKAJ DNEH

Naročila iz spletne trgovine, prejeta do 9. ure zjutraj, boste praviloma prejeli v treh delovnih dneh od dneva prejetja naročila. 

TELEFONSKA PODPORA

Za informacije v zvezi z vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 51 260 008.

POKLIČETE NAS LAHKO ALI NAM PIŠITE

Od ponedeljka do petka od 9:00 do 19:00 ure ali pa nam pošljite mail na info@cado.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

CENIK DOSTAVE :

  • OSEBNI PREVZEM V CELJU - brezplačno 
  • POŠTA SLOVENIJE ali GLS SLovenija - 3.5 €
  • HITRA DOSTAVA : 3.5 € + 5 € = 8.5 € 
  • DARILNE ŠKATLE : mala z osebnim posvetilom 1.65 € , velika z osebnim posvetilom 2.65 €

CENA DOSTAVE ZA TUJINO : 10 € ( velja samo za države EU, ostalo po dogovoru )

OBVESTILO :

V primeru plačila na TRR vam paket pošljemo še isti oz. naslednji delovni dan po prejetju plačila.