NAJINA ZGODBA 

CaDo je nastal v želji po nečemu novemu, inovativnemu z dodatkom lastne kreativnosti in želje, da našim hišnim ljubljenčkom omogočimo zdrave posodice.  

Ekipo CaDo sestavljava Tamara & Andreja, najboljši prijateljici sva že od ranega otroštva, obe sva veliki ljubiteljici živali, zdravega načina življenja, pozitivnega pogleda na življenje, poleg hobijev naju združuje ljubezen do štirinožnih prijateljev, saj sva z njimi povezane skozi celo življenje. Sva srčni, vestni, pošteni ter predani, predvsem pa radi ustvarjava nove zgodbe. Andreja je diplomirana univerzitetna ekonomistka, in je bila 4 leta zadolžena za prodajo EMO posode v Sloveniji, zato dobro pozna emajlirano posodo, kar 10 let pa se aktivno ukvarja s prodajo. Tamara si je nabrala bogate izkušnje v kinologiji, 12 let je aktivna prostovoljka na področju reševanja,  saj sta s svojo psičko Tio usposobljeni za iskanje pogrešanih oseb v naravi in ruševinah, prav tako je inštruktorica za delo reševalnih psov, svoje znanje pa tudi prenaša na tečajnike v pasji šoli. Dolgo časa sva iskali primerne posodice, združili sva prijetno s koristnim in nastal je CaDo. CaDo je blagovna znamka namenjena hišnim ljubljenčkom, zato sva besedama CAT in DOG vzeli zadnji črki in nastal je CaDo.

ANDREJA 

Sem Andreja in sem univerzitetna diplomirana ekonomistka. Že od od malih nog sanjam o svojem podjetju. Že kot mala punčka sem se igrala da ima svoje lastno podjetje in da ustvarjam, saj je moja mami dejala, da je v moji otroški sobi vedno bilo veliko smeha, čvekanja, čeprav sem se igrala sama, domišljija pri meni zagotovo deluje. V prostem času rada plezam, hodim v hribe in preživljam čas s svojo psičko Sio v naravi. Pravijo,da sem srčna, predana, iskrena, nasmejana, predvsem pa, da veliko govorim. 4 leta sem bila zadolžena za prodajo posode EMO v Sloveniji, zato dobra poznam emajlirano posodo, prav tako pa se aktivno ukvarjam s prodajo že 10 let. Dolgo časa sva tako s Tamaro iskale primerne, predvsem pa zdrave posodice za najine kosmatince in ker se sama zavedam kako pomembna in zdrava je emajlirana posoda sva s Tamaro, katera ima 12 let izkušenj v kinologiji , združile najino znanje ter prijetno s koristnim in tako so nastale posodice CaDo. 

TAMARA

Že od nekdaj moje življenje obkrožajo različne živali, v otroštvu so mi družbe delali psi, mačke, zajci, papige, morski prašički in hrčki, tako da si praktično življenja brez hišnih ljubljenčkov sploh ne znam predstavljati. Po izobrazbi sem diplomirana varstvoslovka, poslovne vode pa so me pripeljale do podjetja Majcen Euroterminal, kjer sem zaposlena kot vodja logistika. Prosti čas zadnjih 13 let namenjam prostovoljstvu, saj sva s starejšo psičko Tio usposobljeni kot reševalski team za iskanje pogrešanih v naravi in iskanje izpod ruševin na državnem in mednarodnem nivoju. Družbo mi dela tudi belgijski ovčar Erixon, ki se počasi trudi stopiti v čevlje starejše sestrice. Moja psa sta moja zaveznika, učitelja, prijatelja, ki me vsak dan učita, da je potrebno ceniti drobne trenutke in da so najlepše stvari očem nevidne, potrebno jih je občutiti in zaživeti. Sem pa tudi mama deklici Evelin, ki je moja najsvetlejša točka in glavni motiv, da se trudim biti vsak dan boljša oseba. Drugače obožujem naravo in vse aktivnosti povezane z njo, pristne prijateljske pogovore, dobre knjige, okusno hrano, glasbo... Dejansko vse stvari ob katerih uživaš in rasteš. Kot oseba sem zelo načelna, zanesljiva, organizirana, natančna, predvsem pa vedno pripravljena skočiti na pomoč sočloveku. Zato se mi je zdela idealno priložnost, da z Andrejo združiva moči in poskusiva tudi skupaj zaplavati v poslovne vode.